Dakkapel

Dakkapellen Almere specialist

Een extra slaapkamer? Wilt u meer licht en ruimte op uw zolder? of een kantoor? Een prefab dakkapel is dan de ideale oplossing. Met een prefab dakkapel kunt u alle kanten op. Alle stijlen, kleuren en afmetingen zijn mogelijk. Almere Kozijnen beseft dat niet elk dak standaard is, dankzij onze jarenlange ervaring stemmen wij uw wensen af op de mogelijkheden, en houden rekening met uw budget.

Nadat u weet welke mogelijkheden het beste bij uw wensen aansluiten, is het ook belangrijk te weten, dat onze prefab dakkapel en onze werkzaamheden hier om heen van de kwaliteit zijn die uw verwacht. Geheel in overleg  met u stellen wij uw dakkapel samen. Exact volgens uw wensen in combinatie met ons specialistische advies

Al onze prefab dakkapellen worden opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Een materiaal is immers pas echt goed, wanneer het ook deskundig wordt verwerkt.

Dakkapel renovatie in Almere?

Ook dat is mogelijk bij Almere Kozijnen. Bij een complete renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn, vervangen wij het boeideel en de zijwangen in kunststofrabat delen of volkernplaten en vernieuwen wij het lood. Ook nieuwe EPDM rubber dakbedekking behoort tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om één of meerdere genoemde onderdelen te vervangen.

Voordelen dakkapel in Almere e.o.

Het plaatsen van een dakkapel biedt direct een aantal voordelen.

  • Binnen 1 dag een meer ruimte in de slaapkamer/hobbyruimte
  • Verhoging van de verkoopwaarde van uw huis
  • Meer licht
  • Betere ventilatie.

Prefab dakkapellen zijn de goedkoopste en snelste oplossing voor het plaatsen. Deze worden kant-en-klaar opgeleverd vanuit de werkplaats. Een andere vorm is de traditionele dakkapel.

Goedkoopste Dakkapelen in Almere e.o.

Door onze jarenlange ervaring, ons slimme inkoopbeleid en het opbouwen van de juiste relaties in de bouw bieden wij dakkapellen altijd tegen het goedkoopste tarief in Nederland. Dit doen wij in Almere door een aantal punten goed voor te bereiden:

  • Slimme inkoop op A-materiaal
  • 15 jaar garantie op alle dakkapellen
  • Altijd bereikbaar voor onze klanten
  • Plaatsing pas na volledige afronding in de werkplaats

Wij zorgen er voor dat de oplevering pas plaatsvindt als de dakkapel compleet is, dus conform de getekende offerte. Hierdoor vindt zowel de plaatsing als de afronding van een prefab dakkapel op 1 dag plaats. Wij hoeven niet op een later tijdstip nog terug te komen met een nalevering. U kunt direct beginnen met uw inrichting.