Kozijnen in Leeuwarden

Een keuze voor kunststof kozijnen, boeidelen en gevelbekleding heeft grote voordelen ten opzicht van traditionele materialen. Dankzij de grote duurzaamheid, de goede isolerende eigenschappen en het minder intensieve onderhoud dragen deze materialen bij aan het milieu, leveren een aanzienlijke energiebesparing op en een aanzienlijke waardevermeerdering van de woning.

Dankzij onze lange ervaring zorgt Almere Kozijnen voor een deskundige voorlichting, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften. Vervolgens wordt overgegaan tot een vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in vele kleuren en hebben een goede isolerende werking wat u beduidend veel bespaart aan stookkosten, daarbij is het éénmalige investering, waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Naast kwaliteit is veiligheid ook een kenmerk van onze Kozijnen. Onze ramen deuren en schuifpuien zijn standaard voorzien van SKG** Politie Keurmerk Veilig Wonen hang en sluitwerk, tevens zijn alle voordeuren, tuindeuren, achterdeuren en schuifpuien standaard voorzien van een SKG***  kerntrekbeveiliging dit alles zonder MEERPRIJS.

Bij Almere Kozijnen kunt u ook kiezen voor aluminium kozijnen, met de bijbehorende voordelen ten opzichte van conventionele oplossingen.

Naast raamdecoratie voor onze kunststof en aluminium ramen hebben wij  inzethorren voor de ramen en plissé horren voor de schuifpuien en deuren.  Ook monteren en leveren wij screens, in en opbouw rolluiken, veranda en serre zonwering.

Service & Onderhoud

Ons bedrijf in Kozijnen heeft veel kennis en ervaring in het verlenen van service en repareren van kunststof kozijnen. Krijgt u uw raam niet meer open of dicht? Inbraakschade? Lekkage? Preventief onderhoud. Bel ons direct!