Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van uw woning hier laat u uw gasten door naar binnen. De keuze voor de juiste deur is dan ook heel persoonlijk en daarom meestal het moeilijkste van de opdracht. Uw voordeur heeft echter ook een andere functie, namelijk tocht, geluid en onuitgenodigde gasten buiten de deur houden.

Laat u bij Almere Kozijnen verrassen door de vele mogelijkheden.

Ons deurenprogramma is zeer uitgebreid. U kunt kiezen voor deuren met volledig helder glas of figuurglas, het glas is altijd standaard dubbel gelaagd veiligheidsglas, er zijn deuren met vlakke panelen, deuren met sierpanelen of samengestelde panelen. Wij helpen u graag met een advies dat bij uw wensen past. Onze voordeuren zijn aan de onderzijde voorzien van een slijtvaste Holonite onderdorpel of een verlaagde DTS onderdorpel. De deuren zijn standaard uitgerust met meerpunts vergrendeling met Politie Keur Merk hang en sluitwerk SKG**. Al onze deuren zijn standaard voorzien van een Kerntrekbeveiliging SKG***, veiligheidscilinders en mee gelaste hoekverstevigingen. De deuren voldoen hiermee aan het Politie Keur Merk. De 5 kamer opbouw van de profielen staat garant voor de beste isolerende eigenschappen. De hoogwaardige EPDM afdichtingen zorgen voor en optimale wind- en waterdichtheid.

De kunststof deuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in acrylcolor, houtnerf structuur folie en gladde folie.

De deur kan als optie worden geleverd met een deur sper, waardoor de deur maar 10 centimeter open kan dat geeft een extra veilig gevoel. Doormiddel van een draaiknop op de deur aan de binnenzijde (zie foto) schakelt u deze deur sper in. De deur sper doet het zelfde als wat vroeger het bekende kettinkje aan de binnenzijde deed. De deur moet altijd eerst weer geheel dicht om de deur sper op te heffen.

Almere Kozijnen levert voordeuren van bekende merken. We hebben een uitgebreid assortiment en kunnen onze kunststof deuren naar wens in alle kleuren en zeer veel verschillende modellen leveren met verschillende soorten glas, ook uw eigen ontwerp is meestal te realiseren.