Wand en Plafondbekleding (voor binnen)

Decoratieve hardschuim wandafwerking.

Het decoratieve hardschuim wandsysteem is een uitstekend alternatief voor plaatmateriaal, het materiaal is gemaakt van 100% hardschuim kunststof en verschilt van de traditionele wandpanelen dankzij de structuur van natuurlijk materiaal en een digitale print van hoge kwaliteit. Dankzij de duurzaamheid en absolute waterdichtheid kan het in veeleisende ruimtes worden gebruikt zoals: keuken of badkamer maar ook voor woon of slaapkamer is het uitermate geschikt.

Wij verzorgen binnen wandafwerking voor chalets of andere toepassingen.

Wand en plafondbekleding

Wonderboard panelen worden toegepast in ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld en schoonmaakgemak een vereiste is, De polyester panelen absorberen geen geuren, zijn bacteriën en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest, schoonmaakmiddelen en de meeste zuren. Dankzij de geringe dikte is er bij directe verlijming geen ruimte verlies, het is tevens tot de kern kleurvast.

Plafondtegels

Milin plafondtegels zorgen voor een mooie, duurzame en onderhoudsvriendelijke plafondafwerking. Schilderen is niet meer nodig. Het gemak zit niet alleen in het lage onderhoud maar ook in de eenvoudige montage. Milin plafondtegels zijn kant-en-klare tegels die eenvoudig en snel zijn te monteren. de plafondtegels zijn vervaardigd uit spaanplaat en afgewerkt met een stucco wit decor, dit resulteert in een duurzaam en onderhoudsarm product dat jarenlang mee gaat.